Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Utlysning för Genomförbarhetsstudier och verifieringsprojekt

Smartare Elektroniksystem har öppnat sin årligt återkommande utlysning för Genomförbarhetsstudier och verifieringsprojekt.

I denna utlysning kan företag, ensamma eller i partnerskap med andra företag eller akademi/institut, söka bidrag på maximalt 400 000 kr för projekt som kan pågå i max 8 månader. Företag måste själva satsa minst lika mycket som det sökta bidraget, något som kan göras till exempel i tid som läggs på projektet.

Projekten kan innehålla visionära idéer som på längre sikt har förutsättningar att bidra till tillväxt och bidra till att uppfylla programmets strategiska mål.

Utlysningens syfte är att möjliggöra för företag att driva genomförbarhetsstudier som förberedelse för kommande forsknings- och innovationsprojekt, gärna inom Smartare Elektroniksystems utlysning våren 2017.

Sista ansökningsdag är 1 september 2016.

Läs mer och ansök på Vinnova.se
Programkontoret inom Smartare Elektronikssystem finns för att hjälpa till. Kontakta oss på [email protected] eller ring programchef Magnus Svensson på telefon: 0706-963617

Till din hjälp finns också denna film som kort berättar om ansökan och vad du kan få hjälp med.

https://youtu.be/pyMshhmTc3A

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.