Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Bokningsregler för event

Smartare elektroniksystem kommer hantera de uppgifter som delas i de formulär du anmäler dig med för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs.
För att kunna genomföra eventet kommer vi dela din mailadress med tredje part. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela [email protected] när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.
Jag samtycker till att hamna på Smartare elektroniksystems utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Smartare elektroniksystems och Teknikföretagens utökade nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att meddela [email protected].
Våra event, även digitala event, kan filmas. Det kommer även att tas bilder. Dessa bilder och filmer kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela [email protected] när som helst kan begära att en bild på mig tas bort.
För mer information om hur och varför vi behandlar personuppgifter, läs gärna vår personuppgiftspolicy.

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.