Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Innovationsprogram utanför Sverige

Det finns internationella projekt och innovationsprogram som du som innovatör kan söka stöd från. Nedan tipsar vi om program runt om i världen som finansierar forsknings-, utvecklings- och innovationsprojekt inom elektroniska komponenter och system.

6GSNS

SNS JU finansierar projekt som formar en solid färdplan för forskning och innovation (FoI) och implementeringsagenda genom att engagera en kritisk massa av europeiska intressenter och underlätta internationellt samarbete kring olika 6G-initiativ.

KDT JU

Key Digital Technologies – det offentlig-privata partnerskapet för forskning, utveckling och innovation – finansierar projekt för att säkerställa expertis i världsklass inom nyckeltekniker, som är avgörande för Europas konkurrenskraftiga ledarskap i den digitala ekonomins era. KDT JU är efterträdaren till ECSEL JU-programmet och stödjer dess pågående projekt.

Vinnova

Vinnova har som mål att främja Sveriges förmåga till innovation för att bidra till en hållbar tillväxt. Genom att främja meningsfull innovation möjliggör de samarbeten mellan olika organisationer för att lösa utmaningar tillsammans.
business sweden logotyp

Business Sweden

Business Sweden ägs gemensamt av svenska staten och det svenska privata näringslivet. De  hjälper internationella företag att få tillgång till den svenska marknaden, och svenska företag att använda landet som en plattform för internationell expansion. De arbetar med allt från start-ups och små- och medelstora företag till multinationella bolag – med skräddarsydda tjänster för samtliga av dessa.

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.