Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Handböcker som gör jobbet enklare

Handböckernas syfte är att underlätta kommunikationen mellan olika aktörer i branschen. Med hjälp av böckernas gemensamma mallar, checklistor och guidelines får du värdefull vägledning i ditt dagliga arbete. Du minskar risken för kostsamma missförstånd och kan spara både tid och pengar.
Ladda ner dina kostnadsfria exemplar längre ner på sidan.

Ladda ner dina kostnadsfria exemplar här!

Fyll i din mailadress för att ladda ner kostnadsfria exemplar av:


handböcker från smartare elektroniksystem

Handbok för framtagning cybersäkra IoT-produkter /Handbook for Development of Cybersecure IoT Products

Det krävs mycket för att hålla sig uppdaterad, förstå och hantera de nya kraven på säkerhet när det gäller framtagandet av IoT-produkter. För att stötta branschen har vi tagit fram den här handboken, i samarbete med representanter, som har bidragit med sina erfarenheter.

Handboken ger dig:

Smartare Elektronikhandboken 2.0

Smartare Elektronikhandbokens syfte är att underlätta kommunikationen mellan de olika aktörerna i ett elektronikprojekt där tillverkningsunderlag för kretskort ska tas fram. Med bokens gemensamma mallar, checklistor och guidelines får du en värdefull vägledning i ditt dagliga arbete. Du minskar risken för kostsamma missförstånd och kan spara både tid och pengar.

Handboken hjälper dig att:

Handboken i tryck

Vill du ha en bok att hålla i handen kan du beställa ett eller flera tryckta exemplar genom att maila din beställning till [email protected].

Pris för tryck: 375 kr/st exkl. moms.

Vill du bidra till Handbokens utveckling?

Maria Månsson
Ordförande i Smartare Elektroniksystems Värdekedjaråd

[email protected]
Mats Andersson
Processledare för Handboken

[email protected]

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.