Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Stort intresse och fullt hus på handbokskursen i Linköping

kurs i handbok luleå 2023

Under en heldag i Linköping den 19 oktober var det premiär för kursen i Smartare Elektronikhandboken kombinerad med den nya Cybersäkerhetshandboken.

Kursen arrangerades av Svensk Elektronik i samarbete med Smartare Elektroniksystem. Stort tack till Actia som var värd för kursen som hölls i deras lokaler, och till Linköping Science Park som stod för både lunch och gott fika. Allt lade en god grund för kunskapsutbyte och diskussioner, såväl under kursen som under rasterna där surret var intensivt.

Sagt om kursen:

En riktigt bra utbildningsdag för medlemmarna i våra kluster Cyberly och IoT World. Det var pedagogiskt framfört av hela utbildningsteamet och flera yrkesroller så som inköpare och projektledare var nöjda med kunskaperna som de fick med sig under dagen.”

Beatrice Magnusson, Linköping Science Park

Detta var en bra dag för att inhämta grundkunskap om elektronikprodukters hela livscykel samt hur både dagens och framtidens cyberhot och cybersäkerhetskrav påverkar våra produkter. Det fanns också gott om tid för frågor och reflektion samt nätverkande med andra deltagare.

Tomas Gardström, HW Group Manager ACTIA Nordic AB

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.