Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Workshops inom kompetensnavet

Inbyggda sensorsystem för hälsa.

Visa upp er verksamhet inom området Inbyggda sensorsystem för hälsa! Syftet är att kartlägga utvecklings- och forskningsaktiviteter inom detta område i Sverige och inbjudan riktar sig till forskare, forskningsinstitut, företag och offentlig verksamhet.

Kompetensnavet Inbyggda Sensorsystem för Hälsa inom det Strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem inbjuder härmed till en serie med workshops med syftet att kartlägga svenska aktörer verksamma inom området. De två första workshoparna handlar om Sensorer för inbyggda sensorsystem för hälsa: monitorering av hälsa hemma (12 januari förmiddag) respektive Plattform för infrastruktur och kommunikation för inbyggda sensorsystem för hälsa (12 januari eftermiddag). Man kan delta en eller båda dagarna. Deltagandet är kostnadsfritt, men för anmälda med utebliven närvaro kommer en avgift på 500 kr att debiteras.

Ni har möjlighet att anmäla en kortare presentation (5-10 minuter) om er verksamhet. Välkomna att anmäla er medverkan till respektive dag, som deltagare eller presentatör! De som önskar presentera ombedes skicka en sammanfattning på max 250 ord.

Plats: Västerås, Aros Congresscenter
Tid: 9.30 – 16

Anmälan senast 8 januari via mail till maria.linden at mdh.se

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.