Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Vi ses på S.E.E. 19-21 april

Den 19-21 april ställer Smartare Elektroniksystem ut på Scandinavian Electronics Event.

Vi finns på plats och genomför en mängd aktiviteter under S.E.E.; Matchmaking, Lärar- och SYV-dag och självklart har vi en monter. Besök oss gärna i monter C04:10.

Matchmaking på Scandinavian Electronics Event

Under Scandinavian Electronics Event , 19-21 april, kan du träffa experter kopplade till bland annat Smartare Elektroniksystem och IoT Sverige. På plats finns erfarna projektledare och tekniska experter inom respektive område. Möten som öppnar för nya affärsidéer och i sin tur kan leda till en ansökan om att göra en förstudie eller innovationsprojekt finansierat av de strategiska innovationsprogrammen.

Läs mer och anmäl er här

Lärar- och SYV-dagen

I samband med Scandinavian Electronics Event (S.E.E. 2016) på Kistamässan bjuder vi tisdagen den 19 april speciellt in studie- och yrkesvägledare liksom lärare, elever och skolledare till en introduktion av elektronikbranschen och dess möjligheter.

Här ges både information och inspiration samt möjlighet till nya kontakter inom en svensk framtidsbransch. På plats finns både branschrepresentanter liksom enskilda företag med representativa produkter som hjälper dig att utveckla både vägledningsarbete och lektionsinnehåll.

För mer information, se www.see-event.se/for-skolor

Anmäl ditt deltagande till [email protected]

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.