Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Välkommen att söka Leap accelerator programmet!

Affärsutvecklingsprogrammet Leap Accelerator är till för tech-startups som vill bygga sin strategi för internationalisering, och ger deltagarna ett fokuserat angreppssätt för att rikta in sig på de mest lovande marknaderna.

Programmet är gratis för de företag som kvalificerar sig. Efter att ha slutfört programmet kommer du vara redo att växa internationellt med din egen skräddarsydda marknadsplan.

Programmet sträcker sig över två månader och omfattar:

  • Tre workshops tillsammans med andra nystartade företag.
  • Individuella coachningspass med fokus på din verksamhet.
  • Datadriven analys och verktyg anpassade efter dina arbetssätt.

Vår förhoppning är att kunna hålla den första och den sista workshopen fysiskt i Stockholm. Den första workshopen är planerad till 9 september, och de efterföljande planeras i samråd med deltagande företag med 3-4 veckors mellanrum. Varje workshop är ca 1,5 timme.

För att läsa mer om programmet, gå till Business Swedens hemsida Leap accelerator – Business Sweden (business-sweden.com) eller klicka här för att gå direkt till ansökan.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till Michail Pagounis, Anders Bohman, Tone Riise Åberg eller Thorbjörn Ebefors.

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.