Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webbseminarium om internationella samverkansprojekt inom smarta elektroniska komponenter och system

13 oktober, 2020

Välkommen till ett webbseminarium dedikerat till svenska företag (stora företag och SMF) och akademi/forskningsinstitut om Eurekas utlysning EUREKA EURIPIDES²-PENTA 2021.

Webbseminariet fokuserar på det europeiska perspektivet med smarta elektroniska komponenter och system.

  • Lär dig mer om 2021 Utlysning
  • Lär dig mer om Vinnovas finansieringsmöjligheter
  • Utveckla projektförslag och leta efter parter

Registrering är obligatorisk. När du är registrerad får du en bekräftelse via mail med en detaljerad agenda och en personlig länk för att komma åt webbseminariet.

ANMÄL DIG HÄR

Om Vinnova: Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vinnovas uppgift är att bidra till hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation. Det görs främst genom att ge bidrag till innovationsprojekt och till forskning som behövs för att utveckla nya lösningar. Vinnova är en statlig myndighet under Näringsdepartementet och nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation. Vinnova är också nationell kontaktpunkt för EUREKA kluster där EURIPIDES² (och PENTA) ingår. Läs mer om EUREKA. 

Detaljer

Datum:
13 oktober, 2020
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Digitalt
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.