Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Events

« All Events

DCC Webinar: How will the upcoming PFAS directive impact electronics

3 oktober

Hur kommer PFAS-direktivet att påverka elektronikbranschen? Det kommer Lisa Skedung, forskare och projektledare på RISE att berätta om under ett digitalt seminarium den 3 oktober som arrangeras av kompetenscentrumet Digital Cellulose Center. Seminariet riktar sig till personer som är verksamma inom elektronikbranschen och som är intresserade av att veta mer om PFAS och det breda regleringsförslag som nu är ute på konsultation och hur det kan komma att påverka branschen. Under webbinariet får du även ta del av hur förslaget kommer att påverka arbetet med grön elektronik.

Digital Cellulose Center som utvecklar hållbar, cirkulär elektronik genom att kombinera skogsbaserade material med elektroaktivt material. Vinnova-kompetenscentrumet koordineras av RISE och drivs tillsammans med partner från akademin och industrin. digitalcellulosecenter.se/

Läs mer och anmäl dig

 

Details

Date:
3 oktober
Event Kategori:
Event Tags:

Plats

Digitalt
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.