Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Central Baltic programmet

Välkommen till en värld av gränsöverskridande innovation och tillväxtmöjligheter.

I samarbete med Teknikföretagen/Svensk Elektronik kan Norrköping Science Park erbjuda svenska elektronikföretag tre olika spår att välja på:

Scaleup Launchpad: Ett unikt program för mindre företag redo att skala upp, med fokus på lösningar som kan bidra energiomställning och klimatneutrala  städer. Vi erbjuder nätverkande och expertis i Tampere, Tartu och Norrköping​​.

Bridging4Growth: Stöder SMEs i Centralbaltiska regionen för att öka export och konkurrenskraft, med tjänster som marknadsanalys och direktexportkontakter, riktat mot snabbväxande regioner som Brasilien och USA/Kanada​​.

SCALE-ABLE: Främjar samarbeten mellan storföretag och mindre teknikföretag från Estland, Finland och Sverige, och stärker SMEs genom gränsöverskridande matchning och samarbete​​.

Är du intresserad av att utforska dessa möjligheter? Kontakta oss på Norrköping Science Park! Projektledare Linda Robinson ser fram emot att diskutera hur vi kan samarbeta för att driva din tillväxt och innovation. Mejla [email protected] för mer information. Länk till de tre projekten finns här:

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.