Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utlysning – Vinnova erbjuder upp till 2 miljoner kronor

5 december, 2018 - 11 december, 2018

Erbjudande till innovationsprojekt i företag – hösten 2018 

Vinnova erbjuder upp till 2 miljoner kronor i finansiering till små och medelstora företag som vill starta och bedriva innovationsprojekt i tidiga utvecklingsskeden. Utlysningen är öppen mellan den 30 oktober och den 11 december 2018.

Utlysningen riktar sig till företag som vill starta och bedriva innovationsprojekt i faser där annan finansiering är svår att få. För att vara aktuellt för finansiering ska projektet innehålla aktiviteter med tydligt utvecklingsfokus och adressera utmaningar som på ett tydligt sätt skiljer sig från ett ordinarie utvecklingsprojekt i företagets befintliga verksamhet. Projektet ska leda till innovativa produkter, tjänster eller processer med stor kommersiell potential, nationellt och internationellt, och som är hållbara i linje med målen för hållbar utveckling i Agenda 2030.

Vem kan söka?
Programmet Innovationsprojekt i företag riktar sig till aktiebolag med maximalt 249 anställda och ett driftställe i Sverige.

Hur mycket kan man söka?
Vinnova erbjuder möjlighet att söka upp till 2 miljoner kronor och 50 procent av projektets totala kostnad.

Sista ansökningsdag är den 11 december klockan 14:00.

Mer information om utlysningen

 

Detaljer

Start:
5 december, 2018
Slutar:
11 december, 2018
Evenemang Taggar:

Plats

Utlysning

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.