Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utlysning – Projekt med Frankrike/Tyskland inom hälsa, industri och mobilitet

17 oktober, 2023

Många av nutidens utmaningar inom hälsa, mobilitet och industri är komplexa och globala. Internationellt samarbete inom forskning och innovation är centralt för att lyckas.

Erbjudandet gäller förberedelseprojekt för att koordinera, förbereda och stärka en ansökan till en Horisont Europa utlysning för ett forsknings- och innovationsprojekt inom området hälsa, industri eller mobilitet tillsammans med franska och/eller tyska aktörer.

Det ska tydligt anges i ansökan vilken utlysning inom Horisont Europa som ni planerar att söka och hur projektförslaget samt konsortiet där franska och/eller tyska aktörer ingår adresserar målsättningarna med utlysningen. Det ska också tydligt framgå hur aktiviteterna bidrar till att stärka och utforma en konkurrenskraftig ansökan.

Svensk akademi, forskningsinstitut, offentlig sektor idéburna organisationer eller företag som planerar att delta i en internationell ansökan inom hälsa, industri eller mobilitet kan söka upp till 1 000 000 kr för projekt som löper upp till 12 månader.

Läs mer och ansök till utlysningen

Detaljer

Datum:
17 oktober, 2023
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Utlysning

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.