Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SSI CONFERENCE

9 november, 2021 - 10 november, 2021

Den fjärde internationella SSI (-SENSOR SOLUTIONS INTERNATIONAL) konferensen bygger på framgångarna för sina föregångare, med branschledande insiders som levererar mer än 30 presentationer som spänner över fem sektorer.

Deltagare på den två dagar långa konferensen kommer att få en uppdaterad översikt över statusen för den globala sensorindustrin och kommer att få träffa många andra viktiga aktörer inom branschen.

SSI International är en del av AngelTech, som levererar en portfölj med insiktsfulla, informativa och högt värderade konferenser om sensorer på chipnivå. Genom att samla 3 konferenser, 700+ delegater, 80+ utställare, 120+ presentationer och många nätverksmöjligheter ger detta evenemang en bra överblick av sammansatta halvledare, fotonik integrerade kretsar och sensorteknik. Med en stark överlappning mellan de tre konferenserna exponeras deltagare och utställare för alla relevanta leveranskedjor och kund- och leverantörsbaser.

MER INFO

Detaljer

Start:
9 november, 2021
Slutar:
10 november, 2021
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Belgien

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.