Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Events

« Alla Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Piia bjuder in till en interaktiv digital workshop

18 mars, 2021

Piia bjuder in till en interaktiv digital workshop med syfte att skapa engagemang och idéer till det strategiska innovationsprogrammet PiiA:s öppna utlysning Dataanalys i processindustrins värdekedjor.

 

Datum: Torsdag den 18 mars 2021
Tid: Klockan 09:00 till 11:00

Läs mer och anmäl dig här!

Utlysningen
Syftet med utlysningen är att öka hållbarhet och konkurrenskraft hos svensk processindustri genom att öka användningen av ny teknik och avancerad dataanalys i värdekedjor kopplade till processindustrin, både inom och mellan företag.

Om workshoppen
I denna digitala workshop kommer du tillsammans med andra aktörer jobba med att bygga embryot för ett projekt. Om du har en projektidé och söker fler partner till ditt projekt så får du möjlighet att presentera idén under workshoppen. Anmäl att du vill presentera när du gör din anmälan.

Vem är du?
Du jobbar med industriella processer och är intresserad av att skapa ett projekt eller medverka i någon annans projekt. Genom samverkan med andra aktörer vill du vara med och skapa en hållbar, datadriven industri.

Möjlighet till internationella samarbeten
Är du även intresserad av att samarbeta med aktörer från våra andra nordiska länder? Eller med företag från Silicon Valley? Vi kommer att arrangera ytterligare aktiviteter med fokus på matchmaking med internationella aktörer.

Details

Date:
18 mars, 2021
Event Kategori:
Event Tags:

Plats

Digitalt
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.