Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Events

« All Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Kurs i Smartare Elektronikhandboken 2.0

27 maj, 2021

Den 27 maj kl. 13.00 – 16.30 genomförs kursen Smartare Elektronikhandboken 2.0.

Vi vill särskilt samla företag för framtida samverkan och för att skapa nätverk.

Kursen har tillkommit för att öka kvalitet och effektivitet i gränssnittet mellan utveckling och produktion av teknik.

Den underlättar kommunikationen mellan de intressenter som idag ofta ingår i ett elektronikprojekt som ska resultera i ett fungerande kretskort som kan monteras in i en produkt genom gemensamma mallar, checklistor och tillvägagångssätt.

Du sparar tid och pengar, och resulterar i ökad konkurrenskraft. Handboken 2.0 är en omarbetad och kompletterad version av den första Handboken som gavs ut hösten 2017.

Handböckerna har rönt stort intresse och uppskattning i branschen. Vi har bland annat fördjupat oss ytterligare inom områdena DfX (Design for Excellence) och Tillförlitlighet.

Våra kursledare Maria Månsson och Mats Andersson leder kursen som varvas med teori och diskussioner. Kursen kommer att genomföras digitalt. Länk kommer att sändas ut efter anmälan och senast några dagar före kurstillfället.

ANMÄL DIG HÄR

För mer information om handboken och nedladdning (gratis)

Ladda gärna ner handboken i god tid innan kurstillfället, du kommer även att få handboken i pappersformat skickad till dig snarast möjligen innan kursstart.

 

Details

Date:
27 maj, 2021
Event Kategori:
Event Tags:

Plats

Digitalt
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.