Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs i Elektronikhandboken 2.0 Göteborg

27 augusti, 2020

Efter en lyckad kurs i Smartare Elektronikhandboken 2.0 kommer anordnas nu ett nytt kurstillfälle, denna gång i samarbete med Elektronikindustriföreningen i Göteborg (EIG).

På kursen går vi igenom Elektronikhandboken 2.0 med sina mallar, checklistor och bilagor. Kurstillfället leds av Mats Andersson och Maria Månsson från Svensk Elektronik.

Om handboken: Smartare Elektronikhandboken 2.0 har tillkommit för att underlätta kommunikationen mellan de intressenter som idag ofta ingår i ett elektronikprojekt som ska resultera i ett fungerande kretskort som kan monteras in i en produkt. Det kan låta enkelt, men erfarenheten har visat att det finns många fallgropar som kostar tid och pengar. Handboken 2.0 är en omarbetad och kompletterad version av den första Handboken som gavs ut hösten 2017. Vi har främst fördjupat oss ytterligare inom områdena Kvalitet och Tillförlitlighet där kapitlen 4, 5 och 6 är de som påverkats mest. Vi har även disponerat om övriga delar för att få ett bättre flyt i innehållet. 

Program (preliminärt)

13.00 Välkommen
13.10 Handboken genomgång
14.00 Paus
14.10 Handboken genomgång forts.
15.10 Grupparbete
16.15 Diskussion
17.00 Slut

Anmäl dig här!

Detaljer

Datum:
27 augusti, 2020
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Göteborg
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.