Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs i Elektronikhandboken 2.0

31 augusti, 2022

Kursen passar dig som verkar i Göteborgsområdet och vill stärka din konkurrenskraft genom att få koll på branschens gemensamma mallar, checklistor och tillvägagångssätt. Dessutom är dagen ett bra tillfälle för framtida samverkan och nätverkande!

Kurser i Elektronikhandboken 2.0 syftar till att öka kvalitén och effektiviteten i gränsnittet mellan utveckling och produktion av ny teknik. Genom att underlätta kommunikationen mellan de intressenter som ofta ingår i ett elektronikprojekt ökar vi branschens konkurrenskraft. Dessutom sparar ni som företag både tid och pengar.

Elektronikhandboken 2.0 är en omarbetad och kompletterad version av den första Elektronikhandboken som gavs ut hösten 2017. Handböckerna har rönt stort intresse och uppskattning i branschen. Vi har bland annat fördjupat oss ytterligare inom områdena DfX (Design for Excellence) och tillförlitlighet.

Ladda ned handboken gratis här

 

Kursledare
Maria Månsson, Prevas
Mats Andersson, Smartare Elektroniksystem

Upplägg
Kursen varvar teori och diskussioner

Kostnad
Gratis – medlemmar i Svensk Elektronik
2500 kr exkl. moms – medlemmar i EIG
2700 kr exkl. moms – övriga

Välkommen!

Detaljer

Datum:
31 augusti, 2022
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Göteborg
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.