Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLT – Workshops inom kompetensnavet: Inbyggda sensorsystem för hälsa

25 augusti, 2016

Vi har tyvärr blivit tvungna att ställa in detta tillfälle, men hoppas på att kunna återkomma med ett nytt tillfälle senare i höst.

Visa upp er verksamhet inom området Inbyggda sensorsystem för hälsa! Syftet är att kartlägga utvecklings- och forskningsaktiviteter inom detta område i Sverige och inbjudan riktar sig till forskare, forskningsinstitut, företag och offentlig verksamhet.

Kompetensnavet Inbyggda Sensorsystem för Hälsa inom det Strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem inbjuder härmed till en serie med workshops med syftet att kartlägga svenska aktörer verksamma inom området. Detta är workshop nummer tre och fyra och handlar om Mikrovågs- och radaravbildning/monitorering (25 aug förmiddag) respektive Sensor fusion och context awareness (25 aug eftermiddag).

Ni har nu möjligheten att anmäla ert deltagande. Om ni vill presentera (5-10 min) behöver vi er anmälan senast 5 augusti. Ni ombedes då skicka en sammanfattning på max 250 ord via länken nedan.

Detaljer

Datum:
25 augusti, 2016
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Västerås
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.