Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt: ECS & S.E.E. den 4-5 november 2020

4 november, 2020 - 5 november, 2020

På grund av pågående pandemi kommer årets Embedded Conference Scandinavia (ECS) och Scandinavian Electronics Event (S.E.E.) inte att genomföras den 4-5 november. 
Med anledning av de lagar och regler som begränsar sammankomster till max 50 personer så kommer båda evenemangen ställas in; S.E.E. – Scandinavian Electronics Event och ECS – Embedded Conference Scandinavia på Kistamässan.BraMässor, som har uppdraget att genomföra arrangemanget, undersöker alternativ. Vi hoppas att kunna återkomma med mer information inom kort. 


ECS fortsätter att växa år för år. De senaste åren har evenemanget lockat närmare 2000 utvecklings- och produktchefer, software- och hardwareingenjörer, projektledare och konstruktörer från en mängd branscher och olika länder. ECS skulle ha genomförts på Kistamässan i Stockholm den 4-5 november 2020 och arrangeras av Svensk Elektronik, men kommer att senareläggas till annat datum.

Läs mer på www.embeddedconference.com


Nu laddar vi upp med massor av nyheter och nya grepp för att ta S.E.E. in i 2020-talet. Det gör vi bl.a. med en lång rad högintressanta och framåtblickande föreläsningar, internationella branschexperter och spännande kringarrangemang. Stora satsningar görs även för att nå ut till våra nordiska grannländer och övriga Östersjöregionen.

Läs mer på www.see-event.se

Embedded Conference Scandinavia & Scandinavian Electronics Event kommer att hållas samtidigt i år och Smartare elektroniksystem kommer att vara på plats. 

Detaljer

Start:
4 november, 2020
Slutar:
5 november, 2020
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.