Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Informationsmöte om ökat IKT-samarbete med Sydkorea

31 januari, 2018

Informationsmöte om ökat IKT-samarbete med Sydkorea – 31/1

Välkommen den 31 januari till ett informationsmöte om ökade samarbetsmöjligheter inom informations- och kommunikationsteknik (IKT) mellan Sverige och Sydkorea.

Har du ett högteknologiskt litet eller mellanstort företag inom informations- och kommunikationsteknik (IKT)? Arbetar du med IKT som möjliggörare? Skulle du vilja samarbeta med Sydkorea? Då är du välkommen till detta möte om ökade samarbetsmöjligheter inom IKT mellan Sverige och Sydkorea

Sydkorea har upplevt en anmärkningsvärd tillväxt under de senaste 60 åren. Från att vara ett av de fattigaste länderna i världen i början av 50-talet är Sydkorea nu den 12: e största ekonomin i världen.

Med stora offentliga och privata investeringar, högutbildad personalstyrka och en utmärkt infrastruktur arbetar Sydkorea för att bli en global innovationsledare.
Sydkorea är redan det mest uppkopplad landet i världen och en global ledare inom informationsteknik. Landets industriella ramar är innovation och kvalitetsstyrning med öppenhet för internationella samarbeten.

Under mötet informerar Vinnova om de möjligheter som finns inom ramen för EUREKA-nätverksprojekt, klusterprojekt och Eurostarsprojekt, populära verktyg för marknadsnära internationella utvecklingsprojekt med syftet att ta fram nya innovativa produkter och tjänster.

För mer information läs här!

Detaljer

Datum:
31 januari, 2018
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.