Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Informationsmöte: Eurostars – Finansiering för innovativa små- och medelstora företag som vill växa

31 januari, 2017

Är du intresserad av internationellt samarbete? Eurostars är ett program som vänder sig främst till små och medelstora företag, SMF, med egen forskning och innovation (FoI). Eurostars stödjer marknadsnära FoI-projekt med aktörer från minst två anslutna länder.

Inom Eurostarsprogrammet kan små och medelstora företag i samarbete med forskningsorganisationer och offentlig sektor söka finansiering för utveckling av marknadsnära processer, produkter och tjänster i internationella projekt. Genom Eurostars får företagen via internationellt samarbete tillgång till ny kunskap, nya samarbeten, samt möjligheter att testa på nya marknader. Svenska deltagare har hittills varit framgångsrika inom programmet och cirka 30% av alla sökande har fått finansiering. Eurostars är en del av Horisont 2020, EU:s ramprogram för forskning och innovation.

Finansierade projekt ska två år efter avslutat projekt leda till marknadsintroduktion av en innovativ produkt eller tjänst. Inför den sjunde utlysningen av Eurostars som stänger den 2 mars 2017, anordnar Vinnova ett informationsmöte och en frågestund för alla som vill veta mer om Eurostarsprogrammet och/eller funderar på att skicka in en ansökan.

» Anmäl dig här

Detaljer

Datum:
31 januari, 2017
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Stockholm
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.