Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EFECS 2021

23 november, 2021 - 25 november, 2021

På EFECS 2021 erbjuds man bland mycket annat möjligheten att:

  • Ansök om en video pitch / poster i ECS Collaboration Tool
  • presentera en poster på den virtuella utställningen
  • presentera din projekt idé eller ditt företag med video under en plenarsessioner
  • interagera med publiken genom live Q&A
  • hitta andra partners och projektförslag
  • lära sig mer om EUs strategi på elektronik området samt höra om nya innovationer från pågående och nyss avslutade större EU elektronik projekt

EFECS – Video introduktion
EFECS- Registrering

Från och med förra året lovar den här utgåvan att bli ett nytt och förbättrat evenemang som du inte vill missa! Vi kommer samman för att lära, upptäcka och forma vår digitala framtid online medan vi nätverkar! AENEAS, ARTEMIS Industry Association, EPoSS, ECSEL JU, Europeiska kommissionen och EUREKA-Xecs har tillsammans gått samman för att skapa innovativ samverkan genom ekonomiska och samhälleliga utmaningar och för att öka den europeiska digitala ekonomin. Inom EFECS 2021 kan du upptäcka de senaste tekniska trenderna och tillämpningarna av ECS, hjälpa till att forma teknikens framtid, nätverka med hela den euroepiska ECS-branschen, lära dig vilka stöd för projektfinansiering som finns och hur elektronikbranschen tar täten för en grön övergång av digitalisering.

Från partnersessioner om övergången till grön hållbar teknik till ECS-värdekedjans inverkan på ett konkurrenskraftigt Europa kommer EFECS att inspirera dig virtuellt! Detta är online-mötet med intressenter från hela ECS-branschen, inklusive ett omfattande mängd dignitära talare.

Nu är den perfekta tiden att börja fundera på hur du kan dra nytta av de möjligheter som EFECS erbjuder, tillexempel att visa upp ditt projekt i den nya virtuella utställningen.

Detaljer

Start:
23 november, 2021
Slutar:
25 november, 2021
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Digitalt
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.