Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Våra samarbetspartners

Vi på Smartare Elektroniksystem samarbetar med andra program som

KTH

Sedan starten 1827 har KTH utvecklats till ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar de studenter, forskare och fakultet från hela världen. 

RISE

RISE är ett oberoende statligt forskningsinstitut. Som en innovationspartner för hela samhället hjälper de till att utveckla teknologier, produkter, tjänster och processer som bidrar till en hållbar värld och ett konkurrenskraftigt näringsliv. 

business sweden logotyp

Business Sweden

Business Sweden ägs gemensamt av svenska staten och det svenska privata näringslivet. De har gett oss ett unikt mandat att hjälpa internationella företag att få tillgång till den svenska marknaden och hjälpa svenska företag att använda landet som en plattform för internationell expansion. De arbetar med allt från start-ups till multinationella bolag.

NTA Skolutveckling

NTA är ett skolutvecklingsprogram inom naturvetenskap, teknik och matematik. Programmet vänder sig till skolans huvudmän (kommuner och fristående skolor/förskolor) och erbjuder teman som utgår från kursplanerna i ett eller fler av ämnena biologi, fysik, kemi, teknik och matematik.

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.