VINNOVA informerar om Eurostars programmet och medfinansiering av Svensk-Finsk-Koreansk samarbetsprojekt inom smart Elektronik

  • Vinnova medverkar i en utlysning inom Eurostars tillsammans med Business Finland och KIAT i Sydkorea som öppnade 31 augusti. Fokusområden är Smart Industry, Smart Energy, Smart Mobility, Smart Health och Circular Economy. Mer information om utlysningen finns här:

https://www.vinnova.se/en/e/eurostars/promotional-call-between-sweden-republic-of-korea-and-finland/

https://www.eurostars-eureka.eu/call-finland-south-korea-sweden-2018

  • Sydkorea kommer med en delegation av företag till en stor Eurostarskonferens och matchmaking event i Rotterdam, Nederländerna, den 4 oktober:https://innovationexpo2018.nl/en/side-events/ Se även bifogad Flyer. Arrangörerna räknar med 4000 besökare. Eurostarskonferensen är en s.k. side event. Det finns möjlighet för svenska SMF att söka resebidrag för att åka till konferensen. Se utlysningstexten ovan under rubriken ”Mer information om erbjudandet”. Det går bra att söka resebidrag även om man inte planerar ett Eurostarsprojekt med Finland eller Sydkorea. Många företag från andra Eurostarsländer kommer också att vara på plats i Rotterdam.