Träffa oss här

EFECS 2021

Reservera 23-25 November I era kalendrar  för  2021 års virtuella version av European Forum for Electronic Components and Systems.

Från och med förra året lovar den här utgåvan att bli ett nytt och förbättrat evenemang som du inte vill missa eftersom vi kommer samman för att lära, upptäcka och forma vår digitala framtid online medan vi nätverkar! AENEAS, ARTEMIS Industry Association, EPoSS, ECSEL JU, Europeiska kommissionen och EUREKA-Xecs har tillsammans gått samman för att skapa innovativ samverkan genom ekonomiska och samhälleliga utmaningar och för att öka den europeiska digitala ekonomin. Inom EFECS 2021 kan du upptäcka de senaste tekniska trenderna och tillämpningarna av ECS, hjälpa till att forma teknikens framtid, nätverka med hela den euroipiska ECS-branchen, lära dig vilka stöd för projektfinansiering och annat som finns och hantera hur elektronik branschen tar täten för en grön övergång av digitalisering.

Från partnersessioner om övergången till grön hållbarteknik till ECS-värdekedjans inverkan på ett konkurrenskraftigt Europa kommer EFECS att inspirera dig virtuellt! Detta är online-mötet med intressenter från hela ECS-branschen, inklusive ett omfattande mängd dignitära talare.

Efter tillkännagivandet av datumen i November är det nu den perfekta tiden att börja fundera på hur du kan dra nytta av de möjligheter som EFECS erbjuder, till exempel att visa upp ditt projekt i den nya virtuella utställningen! Ytterligare information om ansöknings- och inlämningsprocessen kommer att släppas inom kort, så under tiden kan du redan börja förbereda din projektposter och monteransökan.
Programkontoret avser hålla ett pre- EFECS svenskt matchmaking möte under Oktober för att informera och formera starka svenska projekt idéer likt vi gjort tidigare år med industridelagationer till fysiska event men nu från hemmaplan i digitalt format. Detta för att svenska deltagare skall få maximal nytta av sitt EFECS deltagande.

 

MER INFO och REGISTRERING   

https://vimeo.com/56665124018