Den 12-13 oktober arrangeras Swedsofts årliga konferens STEW, Software Technology Exchange Workshop. I år har konferensen utvidgats till två dagar och arrangeras i Linköping.
Syftet med STEW är att uppmuntra och lyfta fram goda exempel på forskningssamarbeten mellan industrin och akademin samt att stimulera nya samarbeten inom mjukvaruområdet.
Överföringen av resultat från akademisk forskning till verkliga produkter och integration till industrins arbetssätt är en nyckelfråga för både akademin och företag. Många företag är idag inte medvetna om existerande forskning och akademin har svårt att förstå forsknings- och kunskapsbehovet i näringslivet.
För att underlätta detta erfarenhets- och kunskapsutbyte har Swedsoft sedan 2011 arrangerat Software Technology Exchange Workshop (STEW). STEW erbjuder ett forum för forskare och representanter för näringslivet att mötas och lära sig mer om ny forskning som är relevant för mjukvaruutveckling. Dessutom erbjuder konferensen en plattform för nätverkande mellan akademin och näringslivet.
Presentationer och talare
Alla som kan presentera exempel på forskning gjord i samarbete mellan akademin och näringslivet inom mjukvaruintensiva system är välkomna att skicka in förslag på presentationer. Se call for presentations.
Keynote & öppningstalare
Öppningstalare: Pontus de Laval, CTO, Saab
Keynote 12 okt: Jan Bosch, professor på Chalmers tekniska högskola och Director av Software Center
Keynote 13 okt: Presenteras efter sommaren.
Delta på STEW
Datum: 12-13 Oktober 2016
Plats: Linköpings universitet, Linköping
Kostnad för att delta:
- Anställda vid medlemsorganisationer – 1500 SEK (exkl moms)
- Övriga – 3000 SEK (exkl moms)
För avgiften får du:
- Delta på tvådagarkonferensen
- Fika och lunch båda dagarna
- Middag på kvällen 12-13 oktober
Registreringen är öppen, säkra din plats redan idag.
- Ickemedlemmar kan registrera sig här.
- Medlemmar hittar en separat länk för anmälan på de medlemsinterna sidor.
Programkommittén 2016
Rikard Andersson (Swedsoft/Ericsson AB), Daniel Ståhl (Ericsson AB), Gabriel Modéus (Swedsoft), Kristian Sandahl (Linköpings Universitet), Anders Åström (Combitech), Helena Holmström Olsson (Malmö Högskola) och Fredrik Heintz (Linköpings Universitet).