Nya vägar till automation, affärer och bättre lönsamhet i företag – frukostmöte med Do-tank

Mikael Joki, vd på Eskilstuna ElektronikPartner AB (EEPAB), har utvecklat sitt företag med automation och samverkan som viktiga ledstjärnor. Under hela sin ”automations-resa” har han samverkat i olika FoI, Forskning och Innovationsprojekt, vilka haft avgörande betydelse för utveckling och affärsnytta.

Vi får ta del av Mikaels spännande ”resa” och hur det praktiskt kan gå till, regionalt som nationellt, med samverkan i innovationssatsningar som Mälardalen Industrial Technology Center (MITC) och det strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem.

Niklas Olsson från MITC och Magnus Svensson från Smartare Elektroniksystem berättar om sina roller i samarbetet. Vi får också en uppdatering om kommande utlysningar och hur man gör för att söka medel för att utveckla sitt företag!

Slutligen får vi några smakprov på intressanta kundcase – från Koenigseggs extrema sportbilar till EKG-utrustning och mjölktankar.

Varmt välkommen till ett frukostmöte om hur små och medelstora företag kan utvecklas och uppnå bättre produktivitet och lönsamhet genom automation och samverkan i FoI-projekt.

Delta också i vår Do-tank – en kort workshop där du med sakkunnig ledning får veta hur du kan ansöka om projektmedel och utveckla ditt företag och dina affärer genom samverkan i FoI-projekt. Vänligen markera i din anmälan om du vill delta i denna del.

Läs mer här