Prenumerera på tips och nyheter från Smartare Elektroniksystem

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lansering av handbok för effektivare framtagning av medicintekniska produkt

27 augusti

Nu lanserar vi vår tredje handbok!

Vi är så glada att kunna bjuda in dig till lanseringen av vår nya handbok för effektivare framtagning av medicintekniska produkter!

Handboken är en praktisk guide för regulatoriska frågor inom medicinteknik och är skriven av experter med erfarenhet från den regulatoriska delen av medicintekniskt-, innovations- och kliniskt arbete.

Tillsammans med våra befintliga handböcker Smartare Elektronikhandboken 2.0 och Cybersäkerhetshandboken kan ”Handbok för effektivare framtagning av medicintekniska produkter” möjliggöra effektiv kunskapsöverföring mellan de aktiva parter som samarbetar för att ta fram medicintekniska produkter på den svenska och internationella marknaden. Här finns bland annat tips för konstruktörer att lättare nå överensstämmelse med kraven (design for compliance) och den affärsmässiga samt legala sidan av medicintekniska produkters framtagning som kan bli en viktig hjälp för ditt projekt eller ditt företags affärsutveckling.

Handboken har tagits fram i ett samarbete mellan Smartare Elektroniksystem och Medtech4Health.

Läs mer och anmäl dig

Detaljer

Datum:
27 augusti
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Stockholm
Sverige

Håll dig uppdaterad!

Prenumerera på nyheter och uppdateringar från oss på Smartare Elektroniksystem. Vårt nyhetsbrev innehåller allt från tips på kommande event till nyheter från branschen.